De Jong Auto Service Schoonebeek

Nieuw-Amsterdamseweg 68-C, Schoonebeek

Service

De Jong Autoservice Schoonebeek biedt verschillende diensten voor uw auto, camper en/of caravan. Zo kunt u bij ons terecht voor periodiek onderhoud van uw voertuig, zoals het laten uitvoeren van een kleine of grote beurt. Ook voor reparaties aan uw voertuig kunt u bij ons terecht. Wij zijn gespecialiseerd in de merken Audi, Skoda en Volkswagen, maar ook voor andere automerken kunt u bij ons terecht. Daarbij kunnen wij ook ongemakkelijke storingen e.d. uitlezen. Mocht u schade hebben gereden aan uw voertuig kunnen wij deze in overleg ook weer voor u herstellen.

Offerte aanvragen?

Wilt u een offerte aanvragen voor (airco) reparatie en/of voor een onderhoudsbeurt aan uw auto, aarzel dan niet en stuur een berichtje met uw naam, kenteken van de auto en wat er gerepareerd of vervangen moet worden en wij mailen u binnen twee dagen terug met een prijs indicatie.Voor een juiste prijs opgave willen we u wel vragen om eerst langs te rijden.

Klik hier om contact met ons op te nemen

Onderhoud

U wilt een auto die veilig en betrouwbaar is en blijft. Dat vraagt om regelmatig onderhoud.
Nieuwe auto's behoeven een beurt om elke 2 jaar of 30.000 kilometer. Afwisselend voert u een kleine beurt uit voor het vervangen van motorolie en oliefilter, bijvullen van diverse vloeistoffen en controle op meer dan 20 belangrijke punten, waaronder uitlaat, remmen, schokdempers e.d.

Een grote beurt voert u uit voor het vervangen van de olie en het filter, controle op slijtagegevoelige onderdelen, inspectie van het remsysteem, bijvullen van diverse vloeistoffen, inspectie van de motor, versnellingsbak, brandstoftank en gasbediening. Het reinigen van het remsysteem, vervangen van bougies, luchtfilter en brandstoffilter en het reinigen van het interieurfilter.


Reparatie

Een goed onderhouden auto heeft uiteraard ook last van slijtage. Ook voor reparaties aan uw voertuig kunt u bij ons terecht.
Onze werkplaats is ingericht met moderne gereedschappen en diagnose apparatuur om zo efficient en professioneel mogelijk reparaties voor u te kunnen uitvoeren.

Een lekke uitlaat, kapot achterlicht of een kapotte dynamo? Van de kleinste tot uitgebreidere reparaties kunt u bij ons terecht. Uiteraard worden er vooraf duidelijke afspraken gemaakt over de reparaties en de kosten hiervan. Zo komt u achteraf nooit voor verassingen te staan.


Storingsdiagnose

Heeft uw voertuig last van een storing? Uw boordcomputer geeft bijvoorbeeld een "airbag failure" melding of een dergelijke melding.

Met behulp van de nieuwste apparatuur kunnen wij bijna iedere auto uitlezen en zo herleiden waar het probleem ligt. Vervolgens kunnen wij in overleg met u het mankement oplossen, zodat u weer ongestoord op weg kunt. Ook problemen met de verlichting van uw auto, het wijzigen van uw voorkeursinstellingen of het resetten van uw boordcomputer kunnen wij voor u regelen.
Chiptuning

In samenwerking met BuningTuning uit Nieuw-Amsterdam kunnen wij ook uw auto van chiptuning voorzien.

Heeft u het gevoel dat onderin het toerental de auto te weinig trekkracht levert? Of dat de auto uw aanhanger met volle lading moeilijk trekken, of heeft uw auto, bijvoorbeeld tijdens de vakantie, moeite met het beklimmen van heuvels? Dan biedt chiptuning wellicht de uitkomst voor u. Al vanaf € 199,- kunnen wij uw auto voorzien van chiptuning, met winst in koppel en pk's, afhankelijk van het type motor.

Uiteraard met behoud van de fabrieksgarantie van uw auto.

Inkoop & Verkoop

Voor het aankopen van een nieuwe auto zijn wij u ook graag van dienst. Heeft u een leuke auto op het oog, maar wilt u deze onafhankelijk laten nakijken? Of wilt u wellicht van uw huidige auto af, wij kopen graag uw auto in. U krijgt bij ons een eerlijk oordeel over uw auto en wij kunnen u wellicht de handelsprijs voor uw auto betalen.

Daarnaast bieden wij ook regelmatig auto's aan voor verkoop. Uiteraard volledig nagelopen en zonder verborgen gebreken, zoals u mag verwachten. Deze auto's vind u onder occasions op onze website.

Schadeherstel

Heeft u schade aan uw auto en wilt u deze verhelpen zonder een al te hoge rekening? Dan kunnen wij wellicht de oplossing voor u bieden. Rij gerust even langs voor een adviesgesprek en vraag naar de voorwaarden.